Bal Sylwestrowy

from 280 PLN /osoba

Rezerwacje:
Recepcja
535 449 090
recepcja@malyrzym.pl

Warunkiem rezerwacji jest wpłata pełnej kwoty na konto lub w recepcji Hotelu Mały Rzym:
„MAŁY RZYM” Hotel i Restauracja Sp. z o.o.
ul. Okrzei 9
27-600 Sandomierz
NIP: 864 194 46 50

Nr konta:
56 9429 0004 2001 0003 7208 0001
BS w Sandomierzu
IBAN PL  56 9429 0004 2001 0003 7208 0001
BIC/SWIFT: GBWCPLPP

Warunki anulacji rezerwacji:
Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana do 30 dni przed wydarzeniem, po tym terminie hotel obciąży gościa 100% wartości rezerwacji.

Accepted payment cards:

Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express Discover Diners

Sylwester w magicznym Sandomierzu z zabawą do białego rana przy akompaniamencie zespołu  U.S. Cover i wyśmienitym menu

Rozpoczęcie balu o godzinie 20.00

Oferta zawiera:

  • Niezapomnianą zabawę Sylwestrową
  • Bogate, różnorodne menu przygotowane przez naszego szefa kuchni Roberta Pawlika
  • Oprawa muzyczna doskonałego zespołu U.S. Cover
  • Przywitanie Nowego Roku przy fajerwerkach i lampce szampana
  • Open bar na napoje i alkohole podczas trwania imprezy (wódka, whisky, wino)

 

MENU

Uroczysta kolacja

Przystawka

Carpaccio z buraka z wędzonym twarogiem i kremem chrzanowym

Zupa

Krem dyniowy z czerwonym Pesto, chrupkiem ryżowym i twarożkiem ziołowym

Danie główne

Szynka duszona w demi glace na pęczotto dyniowym z duszonymi grzybami i rozmarynem

Deser

Sernik z ganache z ciemnej czekolady z sosem z rokitnika i lodami

 

II kolacja gorąca

Policzki wieprzowe na puree pietruszkowym z musem buraczanym i pieczonymi warzywami

III kolacja gorąca

Bulion wołowy z warzywami i pieczoną karkówką wołową

 

Bufet zimny

Deska wędlin

Deska mięs pieczonych

Deska serów

Śledzie w 2 smakach

Bufet w formie Finger Food:

Hummus z pomidorami suszonymi i pestkami dyni

Filet z indyka w sezamie na ananasie

Matias z salsą ogórkowo-paprykową

Mini sałatka grecka

Boczek rolowany z konfiturą cebulową

Oliwki zielone z salami i tomato pronto

Mozzarella z pomidorkami cherry i Pesto

Mini Quiche z kozim serem i warzywami

Mini sandwicz z pieczoną wołowiną, chrzanem i rukolą

Wołowina na krakersie z pastą pieczarkową

Arancini na salsie pomidorowej

 

 

Bufet słodki

Mini tiramisu

Mini panna cotta z musem jeżynowym

Mini mus marakują z sosem z czarnej porzeczki

Sernik na makowym spodzie

Muffinki z rabarbarem i orzechami

Tartaletki cytrynowe z bezą

Beziki Pavlowa

Ciasto dyniowe z lukrem cytrynowym

Szarlotka

 

warunki uczestnictwa:
 

  • Rezerwację gwarantujemy tylko po dokonaniu pełnej wpłaty.
  • W przypadku rezerwacji poniżej 8 os. Hotel zastrzega sobie prawo do usadzania gości przy wspólnych stolikach.
  • Możliwość rezygnacji ze zwrotem 100% wpłaconej kwoty do 2.12.2019r. W okresie 03-15.12.19r. zwracamy 50%.  Od 16.12.2019r. rezygnacja następuje bez zwrotu wpłaconych pieniędzy.

Special offers

Leave your email address, be one of the first to receive the latest news about our promotions and the most interesting offers.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close