Leave your email address, be one of the first to receive the latest news about our promotions and the most interesting offers.
Rezerwacje:
Recepcja
535 449 090
recepcja@malyrzym.pl
Warunkiem rezerwacji jest wpłata pełnej kwoty na konto lub w recepcji Hotelu Mały Rzym:
„MAŁY RZYM” Hotel i Restauracja Sp. z o.o.
ul. Okrzei 9
27-600 Sandomierz
NIP: 864 194 46 50
Nr konta:
56 9429 0004 2001 0003 7208 0001
BS w Sandomierzu
IBAN PL 56 9429 0004 2001 0003 7208 0001
BIC/SWIFT: GBWCPLPP
Warunki anulacji rezerwacji:
Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana do 30 dni przed wydarzeniem, po tym terminie hotel obciąży gościa 100% wartości rezerwacji.
Sylwester w magicznym Sandomierzu z zabawą do białego rana przy akompaniamencie zespołu U.S. Cover i wyśmienitym menu
Rozpoczęcie balu o godzinie 20.00
Oferta zawiera:
MENU
Uroczysta kolacja
Przystawka
Carpaccio z buraka z wędzonym twarogiem i kremem chrzanowym
Zupa
Krem dyniowy z czerwonym Pesto, chrupkiem ryżowym i twarożkiem ziołowym
Danie główne
Szynka duszona w demi glace na pęczotto dyniowym z duszonymi grzybami i rozmarynem
Deser
Sernik z ganache z ciemnej czekolady z sosem z rokitnika i lodami
II kolacja gorąca
Policzki wieprzowe na puree pietruszkowym z musem buraczanym i pieczonymi warzywami
III kolacja gorąca
Bulion wołowy z warzywami i pieczoną karkówką wołową
Bufet zimny
Deska wędlin
Deska mięs pieczonych
Deska serów
Śledzie w 2 smakach
Bufet w formie Finger Food:
Hummus z pomidorami suszonymi i pestkami dyni
Filet z indyka w sezamie na ananasie
Matias z salsą ogórkowo-paprykową
Mini sałatka grecka
Boczek rolowany z konfiturą cebulową
Oliwki zielone z salami i tomato pronto
Mozzarella z pomidorkami cherry i Pesto
Mini Quiche z kozim serem i warzywami
Mini sandwicz z pieczoną wołowiną, chrzanem i rukolą
Wołowina na krakersie z pastą pieczarkową
Arancini na salsie pomidorowej
Bufet słodki
Mini tiramisu
Mini panna cotta z musem jeżynowym
Mini mus marakują z sosem z czarnej porzeczki
Sernik na makowym spodzie
Muffinki z rabarbarem i orzechami
Tartaletki cytrynowe z bezą
Beziki Pavlowa
Ciasto dyniowe z lukrem cytrynowym
Szarlotka
warunki uczestnictwa: