Bal Sylwestrowy

od 540 /za parę

Rezerwacje:
Recepcja
535 449 090
recepcja@malyrzym.pl

Warunkiem rezerwacji jest wpłata pełnej kwoty na konto lub w recepcji Hotelu Mały Rzym:
„MAŁY RZYM” Hotel i Restauracja Sp. z o.o.
ul. Okrzei 9
27-600 Sandomierz
NIP: 864 194 46 50

Nr konta:
56 9429 0004 2001 0003 7208 0001
BS w Sandomierzu
IBAN PL  56 9429 0004 2001 0003 7208 0001
BIC/SWIFT: GBWCPLPP

Warunki anulacji rezerwacji:
Rezerwacja może być bezkosztowo anulowana do 30 dni przed wydarzeniem, po tym terminie hotel obciąży gościa 100% wartości rezerwacji.

Akceptowane karty płatnicze:

Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express Discover Diners

Sylwester w magicznym Sandomierzu z zabawą do białego rana przy akompaniamencie zespołu RAGTIME i wyśmienitym menu

Oferta zawiera:

  • Niezapomnianą zabawę Sylwestrową
  • Bogate, różnorodne menu przygotowane przez naszego szefa kuchni Roberta Pawlika
  • Oprawa muzyczna doskonałego zespołu RAGTIME
  • Przywitanie Nowego Roku przy fajerwerkach i lampce szampana
  • Open bar na napoje i alkohole podczas trwania imprezy (wódka, whisky, wino)

 

MENU

Amus bouche

Pieróg z dyni z musem z kremem z twarogu i rzodkiewki z micro ziołami

Zupa

Krem z kalafiora z marynowaną rzodkwią

Danie główne

Policzki wieprzowe na puree selerowym z duszoną kalarepą

Deser

Mus z białej czekolady z konfiturą gruszkowo - tymiankową z coulis z malin i galaretką czereśniową


1 kolacja gorąca

Roladka z kurczaka z pomidorami suszonymi z puree marchwiowo - imbirowym 
i pierożkami z soczewicą i chilli

 

2 kolacja gorąca

Bulion cielęcy z pieczoną biodrówką wołową, borowikami i jajkiem

Bufet zimny

Deska wędlin

Deska serów

Mięsa pieczone: karkówka szpikowana, schab faszerowany, boczek rolowany, żeberka w glazurze

Pasztet w 3 smakach: z borowikami, w cieście, z owocami suszonymi

Sałatka ziemniaczana

Sałatka z kozim serem

Galaretki wieprzowe

 

Śledzie w 3 smakach: w wiśniówce z rzodkwią, w kremie buraczano- chrzanowym, 

 z macerowaną dynią

 

 

Bufet w formie finger food:

Wołowina po angielsku na puree grzybowym

Bliny ziemniaczane z creme fraische i musem buraczanym

Chrupiący kurczak z salsą pomidorową

Sałatka mini caprese

Sałatka z krewetkami

Mus drobiowy w crepinet na sałatce z zielonego groszku

 

Bufet słodki

Ciasta:

Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym

Ciasto dyniowe z lukrem cytrynowym

Ciasto piernikowe z jabłkami

Szarlotka

Bananowiec

Sernik

Strudel jabłkowy

Ciastka i deserki

Muffinki czekoladowe ze śliwkami

Muffinki z jagodami

Kokosanki

Tartaletki cytrynowe z bezą

Mus czekoladowy z ziemią orzechową

Creme brulle kawowy z sosem karmelowym

Panna cotta marakuja z owocami w żelu

Ziemniaczki w czekoladzie​

 

warunki uczestnictwa:
W przypadku rezerwacji poniżej 8 os. Hotel zastrzega sobie prawo do usadzania gości przy wspólnych stolikach.
 

Oferty specjalne

Zostaw nam swojego maila, będziesz mógł uzyskać jako jeden z pierwszych najświeższe informacje o naszych promocjach i najciekawszych ofertach

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij