Walentynki - pakiet pobytowy

Book online

Important information:

Arrival:

Departure:

15:00
11:00
Hotel policy
  • Children up to 4 years (in parent's bed - free of charge, baby bed - 20 PLN) 5 - 12 years (in parent's bed - 25 PLN payment for breakfast, separate bed - 80 PLN) over 13 years - full charge
  • Pets are allowed for an additional fee of 40 PLN per day.

Accepted payment cards:

Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express Discover Diners
Święto zakochanych to idealna okazja, aby sprawić sobie i bliskiej Ci osobie przyjemność i spędzić ten czas tylko we dwoje!

Oferta obejmuje

  • 2 noclegi ze śniadaniami (dla pobytów rozpoczynających się 9 lub 13 lutego)
  • 1 nocleg ze śniadaniem (dla pobytów rozpoczynających się 10 lub 14 lutego)
  • butelka wina musującego do pokoju w dniu przyjazdu
  • romantyczna kolacja z muzyką na żywo 10 bądź 14 lutego ze specjalnym menu przygotowanym przez Szefa kuchni
  • nielimitowany dostęp do Strefy Spa (basen, jacuzzi, sauny)
  • dostęp do bezprzewodowego Internetu na terenie całego hotelu
  • bezpłatny, monitorowany parking
  • 15% rabatu na dodatkowe zabiegi w Strefie Spa&Wellness

specjalna opcja dla rodziców - Wy cieszcie się walentynkową kolacją a dzieci w tym czasie mogą zostać pod opieką naszych animatorów w sali zabaw "Bajkowy Świat"*

*w cenę pobytu dziecka nie jest wliczona kolacja, pozostawienie dziecka pod opieką animatora możliwe jest do godziny 20 dla dzieci od 3 roku życia.

zdj. Dominik Imielski

Wyżywienie

MENU

(kolacja walentynkowa 10 oraz 14 lutego)
muzyka na żywo w godzinach 18-21

Amuse bouche 

Jeleń w glazurze porzeczkowej z chipsami z topinamburu

Przystawka

Tatar z łososia z avocado i kawiorem

Zupa

Krem dyniowy z krewetkami i chorizo  

Danie główne

Polędwiczka wieprzowa w ziołowej otoczce
 na kaszotto z pomidorami suszonymi i broccolini

Deser

Creme brulee z owocami

Petits  fours

Czerwone ptysie z kremem waniliowym

Mini tartaletka z kremem kajmakowym

MENU WEGETARIAŃSKIE

Amuse bouche

Arancini szpinakowe na kremie z topinamburu

Przystawka

Tatar z łososia z avocado i kawiorem

Zupa

Krem dyniowy z krewetkami  

Danie główne

Pstrąg na kaszotto z pomidorami suszonymi i broccolini

Deser

Creme brulee z owocami

 

Petits  fours

Czerwone ptysie z kremem waniliowym

Mini tartaletka z kremem kajmakowym

 

Special offers

Leave your email address, be one of the first to receive the latest news about our promotions and the most interesting offers.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close